New York Stories I

Att åka på konferens till New York i början av maj ger många överraskande intryck. I affären med trendigt mods-mode blev försäljaren eld och lågor när han hörde att det var nationalekonomer han betjänade. “I love economics!” utropade han. “Ja, ja, så säger han säkert till alla akademiker”, tänkte vi tyst för oss själva (ändå rodnande av professionell stolthet).

Men det var ingen bluff. En lång utläggning om hans favoritekonomer följde. Och trots sina dragningar till den österrikiska skolan hade besöket i butiken av Keynes unga släkting häromveckan varit en stor händelse.

Funkade det då? Jodå, vi köpte mer än planerat.

Trackbacks

  1. […] New York Stories: I […]

  2. […] York Stories: I, II, […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: