Ekonomistas bloggare Lars Svensson i stor IMF-intervju

Ekonomistas bloggare Lars E O Svensson är förstasidesstoff i senaste numret av IMFs magasin Finance & Development. Artikeln beskriver Lars stora betydelse för västvärldens penningpolitik i modern tid. Övriga Ekonomistas-bloggare är stolta över att ha en sådan superstjärna till kollega!

I artikeln “Lars Svensson: Central Banking Revolutionary” intervjuas Lars om sin syn på penningpolitik och särskilt hans forskning om inflationsmål, vilken har haft stort inflytande på centralbankers övergång till denna norm för sin penningpolitik.

Artikeln kan även laddas ned som PDF.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: