Intresserad av utvecklingsfrågor?

Om du bor i Stockholm och är intresserad av utvecklingsfrågor kan du gå till Klara Konferens på Vattugatan 6 på onsdag den 14 maj kl 18:00 där Föreningen för utveclingsfrågor (FUF) arrangerar ett seminarium med titeln ”Vart är världsekonomin på väg? Ett samtal om hot och möjligheter i den globala ekonomin”. Huvudtalare är nationalekonomen Stefan de Vylder och undertecknad är inbjuden som kommentator. Huvuddelen av tiden ska dock gå till fri diskussion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: