Nytt nummer: Ekonomisk Debatt nr 7 2011

Idag kommer Ekonomisk Debatt nr 7 2011 ut. I numrets ledare argumenterar Klas Fregert för att ECB ska ta en aktivare roll i EUs krishantering (vilket även Martin skrivit mycket om här på Ekonomistas). Vidare sågas Pär Ströms bok om “feministiska myter” (se även Roberts inlägg här), organisationen av statligt stöd till innovativa företag kritiseras, tjänsteexportens växande betydelse belyses, värdet av att ha studerat utomlands analyseras och ekonomen Bengt Ysander porträtteras. Alla artiklar i finns här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: