Nytt nummer: Ekonomisk Debatt nr 7 2011

Idag kommer Ekonomisk Debatt nr 7 2011 ut. I numrets ledare argumenterar Klas Fregert för att ECB ska ta en aktivare roll i EUs krishantering (vilket även Martin skrivit mycket om här på Ekonomistas). Vidare sågas Pär Ströms bok om ”feministiska myter” (se även Roberts inlägg här), organisationen av statligt stöd till innovativa företag kritiseras, tjänsteexportens växande betydelse belyses, värdet av att ha studerat utomlands analyseras och ekonomen Bengt Ysander porträtteras. Alla artiklar i finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s