Nytt nummer: Ekonomisk Debatt nr 6 2011

Idag kommer Ekonomisk Debatt nr 6 2011 ut. Utöver Lars Calmfors och Georg Marthins artikel om arbetslöshetsförsäkringen (se separat inlägg) finns artiklar om transportinfrastruktur,  hur utbytesreformen för läkemedel har påverkat läkemedelspriserna, samt hur problemet med antibiotikaresistens ska hanteras.

I en ledarartikel diskuterar Niclas Berggren ett förslag om betalning för organdonation.  Pontus Rendahl recenserar ett flertal s k popekonomiska böcker, och Roland Andersson anmäler Ed Glaesers Triumph of the City. Avslutningsvis sammanfattas Nationalekonomiska föreningens förhandlingar kring Flexibel inflationsmålspolitik i praktiken och teorin, med riksbankschefen Stefan Ingves som huvudtalare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: