Nytt nummer: Ekonomisk Debatt nr 1 2012

Idag kommer Ekonomisk Debatt nr 1 2012 ut.  Innehållet är ovanligt omfattande. Bland annat fortsätter diskussionen om SNS-rapporten Konkurrensens konsekvenser i Niclas Berggrens och Andreas Berghs ledare samt i en bokanmälan av Henrik Jordahl. I en artikel presenterar Fredrik Heyman och Fredrik Sjöholm resultat som visar att matchningen på den svenska arbetsmarknaden har förbättrats av det senaste decenniets ökade globalisering. I en annan artikel (se Evas inlägg nedan) undersöker Johanna Rickne och Olle Folke effekterna av könskvotering inom kommunpolitiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: