Ekonomisk Debatt på Ekonomistas!

Ekonomistas inleder ett samarbete med Nationalekonomiska föreningen och dess tidskrift Ekonomisk Debatt. Alla artiklar som publiceras i Ekonomisk Debatt kommer fortsättningsvis att presenteras kortfattat här på Ekonomistas (klicka på fliken högst upp på sidan eller i sidomenyn). Syftet med samarbetet är att underlätta för en snabb och livaktig diskussion kring de artiklar som publiceras i tidskriften. Vi välkomnar därför kommentarer på artiklarna utifrån samma policy som på våra övriga sidor.

Comments

 1. Thomas says:

  Mycket trevligt!

  Jag har aldrig bemödat mig med en Ekonomisk-Debatt-prenumeration och deras hemsida är för otillgänglig. Den uppdateras för sällan för att man ska komma på att gå dit och kolla.

  Samarbetet med Ekonomistas framstår därför som en särdeles god idé och ger den interna nationalekonomiska debatten en betydligt bättre plattform och därmed en större spridning.

  Världen har alltså blivit ett litet stycke bättre av detta.

 2. Mattias Woldu says:

  Jag håller verkligen med “Thomas”.

 3. Per S says:

  Godkänner man detta per automatik när man skickar in bidrag till ED?

  • Menar du att artikeln länkas upp här på Ekonomistas? Bra fråga. Jag tror det. ED kommer att offentliggöra samarbetet i den tryckta versionen i nästa nummer (nr 2). Eftersom syftet är ett skapa bättre förutsättningar för just ekonomisk debatt hoppas vi att få kommer att motsätta sig detta.

   • Per S says:

    Nej, det är ju okej så länge ni håller bra ordning bland kommentarerna här. Börjar det se ut som i DI:s eller SvD:s kommentatorsfält skulle jag tänka en gång till innan jag skickade något till ED.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: