Passa på — REA:n är över!

Ekonomistas drivs ideellt och vi har kommit överens om att inte göra reklam på vår sida. Jag skulle dock vilja göra ett litet avsteg från den principen och göra reklam för att Cykelringens realisation nu är över och att det därför finns möjlighet att göra ett riktigt klipp! Bilden till vänster är från förra veckans realisation, medan bilden till höger är från deras hemsida idag. Samtliga cyklar av nedanstående typ är tre kronor billigare nu när realisationen äntligen är över!

Cykelringen-2008-06-02 Cykelringen-2008-06-09

Comments

 1. Johan A says:

  Jag hoppas att Riksbanken tar hänsyn till denna deflationschock 🙂

 2. Niklas Strand says:

  Robert,

  Give me the data!!!

  Kan inte du be snällt om försäljningssiffror (…el nån annan om du bränt dina skepp hos CR…) och kolla hur den här “inverterade” rean faktisktkt fungerade i praktiken?
  -det skulle jag tycka var intressant! (och RAND publiceringsbart…?)
  el be nån student göra nån low-tech-variant?

  Niklas

 3. Niklas, det hade jag inte tänkt på, men det vore ju fantastiskt kul om man kunde få försäljningsdata från dem. Tyvärr är jag nog den sista på jorden som kan få ut datan, men det vore ju fint om man kunde få någon person på Cykelringen som vill tvätta sitt samvete genom att smuggla ut lite försäljningsdata. 😉 Min gissning är i alla fall att många passade på att köpa Mirage Classic medan den var tre kronor dyrare…

Trackbacks

 1. […] inför realisationer så till den grad att cyklarna blir billigare både före och efter realisationen. Nu verkar Cykelringen ha reagerat på uppmärksamheten från […]

 2. […] realisationer har blivit något av en följetong här på Ekonomistas (tidigare inlägg: del 1, 2 och 3). Jag hade egentligen inte tänkt kommentera deras nattliga rea som börjar ikväll eftersom […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: