En annan sorts Wall Street-demonstration

NEW-YORKER-COVER-OCCUPY-WALL-STREETPå omslaget till förra numret av The New Yorker återges följande demonstration på Wall Street. Den torde dock inte ha alltför mycket med de omtalade Occupy Wall Street-demonstrationerna att göra…

Comments

 1. “Den torde dock inte ha alltför mycket med de omtalade Occupy Wall Street-demonstrationerna att göra…”

  Skulle kunna vara en illustration som förklarar varför dagens demonstrationer pågår? Rörelsen växer ordentligt underifrån, är på gång i Sverige med lansering av http://occupy.se med intressant tweetsflöde, säger en del om spridningseffekterna.

  • Niklas Bengtsson says:

   2011, året då proletärerna förenade sig i ett intressant tweetsflöde…

   Du har rätt. Det säger en del.

 2. Eftersom New Yorker’s bevakning av OWS är så omfattande, så förefaller ovan inlägg lite märkligt ovidkommande – bättre att läsa denna lilla sammanställning istället http://www.newyorker.com/online/blogs/johncassidy/2011/10/whats-happening-in-america.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: