Tiden rinner ut för John McCain

Finanskrisen dominerar just nu all nyhetsrapportering, men samtidigt utspelar sig slutspurten i det amerikanska presidentvalet. I går rapporterade jag om David Strömbergs förutsägelser om presidentvalet. Strömberg har idag reviderat sin förutsägelse baserat på den senaste opinionsundersökningen. Sannolikheten för att Barack Obama vinner har ökat med 6 procentenheter till hela 85 procent. Ökningen beror till hälften på att Obama haft opinionen i ryggen och till hälften på att det helt enkelt finns mindre tid för att något drastiskt skall inträffa som ger John McCain en tillräckligt stor skjuts i ryggen. Tiden håller bokstavligen talat på att rinna ut för McCain. Detaljerna hittar ni på Strömbergs uppdaterade hemsida.

Comments

  1. Erik Larsson says:

    Att använda gamla data som gäller situationen med 2 vita män som presidentkandidater och två vita män som kandidater till vicepresident, alla med alkohol och moral problem att jämföra med presidentkandidater, vit-svart och vicepresident kvinna-man, alla med alkohol och moral problem, där en heter muhamed och kvinnan har dotter som är utomäktenskapligt gravid för att spå framtiden, verkar inte seriöst. Hur har korrigeringen i data skett för dessa realiteter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: