Nytt nummer av Ekonomisk Debatt

Idag utkommer ett nytt nummer av Ekonomisk Debatt där man kan läsa om allt från kommunanställdas bisysslor till New York-bors stilettklacksstora ekologiska fotavtryck. Eftersom möjligheten att kommentera artiklar i Ekonomisk Debatt har nyttjats relativt sparsamt kommer vi inte längre att erbjuda denna möjlighet här på Ekonomistas. Redan utlagda nummer och kommentarer på dessa kommer dock att tills vidare finnas kvar. För innevarande och kommande nummer hänvisar vi i stället till Ekonomisk Debatts nya hemsida www.nationalekonomi.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: