Nytt nummer: Ekonomisk Debatt nr 5 2012

Idag kommer ett nytt nummer av Ekonomisk Debatt ut.  I en ledare föreslår Sven Tengstam att det svenska biståndet ska riktas tydligare till de fattigaste länderna. Lars E O Svensson ger sin syn på hur penningpolitiken bör bedrivas, Magnus Henrekson och Tino Sanandaji diskuterar beskattning av innovativt entreprenörskap, Andreas Hatzigeorgiou och Magnus Lodefalk presenterar en undersökning om hur andelen utlandsfödda i ett företag påverkar dess utrikeshandel, medan Högskoleverkets bedömargrupp beskriver den nyligen genomförda utvärdering av högskoleutbildningarna i nationalekonomi. Problemen att utvärdera effekterna av jobbskatteavdraget diskuteras av Robert i ett separat inlägg.

Comments

  1. Svante says:

    Länken till ”Leder regeringens skolreformer till bättre resultat?” fungerar inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: