Framflyttad deadline för inskick till Nationella konferensen

Den 2-3 oktober 2020 planeras den Nationella konferensen i nationalekonomi äga rum på Handelshögskolan i Stockholm. På grund av oredan den senaste tiden har deadline för att skicka in uppsatser för bedömning för presentation på konferensen flyttats fram till 17 augusti 2020.

Den nationella konferensen har hållits sedan 2010 och årets konferens blir den sjunde. Arrangör är Nationalekonomiska Föreningen. Läs mer om konferensens tillkomst i denna artikel.

Konferensen syftar till att vara en mötesplats för akademiskt verksamma ekonomer i Sverige där dessa kan presentera sin forskning och skapa nya kontakter. Även andra än verksamma forskare är välkomna att delta som åhörare på konferensen. Utöver forskarseminarier arrangerar konferensen en paneldiskussion i ett aktuellt ämne samt ceremonin för utdelandet av Assar Lindbeck-medaljen.

Mer information om konferensen 2020 kan läsas på konferensens hemsida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: