Helgnöje för barnsliga: “Milton the Maltese Falcon Sings”

För alla oss barnsliga ekonomi-intresserade kommer här den perfekta helgunderhållningen: en spännande (och realistisk) penningpolitisk saga att själv färglägga alternativt läsa i redan färglagd version. Historien kretsar kring den amerikanska ekonomin efter finanskrisen och den huvudsakliga boven i dramat utgörs av det faktum att det är knepigt att sätta en styrränta lägre än noll procent. Det hela slutar dock lyckligt. Mer kring historien finns att läsa om detta av professor Miles Kimball, vars åsikter sagan reflekterar.

Trackbacks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: