Exilgreker om Grekland

För den som vill få akademiska perspektiv på kaoset i Grekland kan bloggen Greek Economists for Reform rekommenderas. På den diskuterar internationellt verksamma nationalekonomer med grekiskt ursprung hur situationen i Grekland långsiktigt ska kunna förbättras. Redaktionen omfattar framgångsrika forskare som Costas Meghir och nobelpristagaren Chris Pissarides och vi väntar med spänning på deras kommentarer kring Papandreous beslut att låta folket rösta om det senaste räddningspaketet.

En annan intressant blogg i sammanhanget är Euro Area Debt Crisis, skriven av Megan Greene med en bakgrund bland annat på Economist Intelligence Unit. Den ger löpanade analyser och perspektiv på hur skuldkrisen utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: