Påminnelse: Nationell konferens i nationalekonomi 25-26 september i Umeå

Som tidigare meddelats äger den nationella konferensen i nationalekonomi rum i Umeå 25-26 september 2014. Konferensens huvudarrangör är Nationalekonomiska föreningen och konferensen syftar till att skapa ett rum för nationalekonomer, och andra intresserade av ämnet, att regelbundet mötas. Deadline för call for papers för alla som vill presentera på konferensen att skicka in sin uppsats för bedömning är den 15 maj — alltså imorgon! Alla övriga deltagare kan anmäla sig på konferensens hemsida fram till den 30 juni.

Förutom alla vetenskapliga uppsatser inom nationalekonomins alla ämnesområden som kommer att presenteras och diskuteras kommer även Assar Lindbeck-medaljen att delas ut. Medaljceremonien innehåller anföranden av mottagaren, Mariassunta Giannetti vid Handelshögskolan i Stockholm, och Assar Lindbeck själv.

Konferensen innehåller också en paneldiskussion, denna gång på temat utbildning och kreativitet. Flera spännande paneldeltagare utlovas!

Detta är alltså de viktiga datumen:

För mer information om anmälan, program, boende mm besök konferensens hemsida: http://www.usbe.umu.se/nek-konf-2014/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: