Nya tjänster på Ekonomistas

Ekonomistas presenterar nu tre nya sidor med nationalekonomiska resurser, data och litteraturtips för studenter, forskare och en intresserad allmänhet. Sidorna kommer att uppdateras och utökas kontinuerligt, så det är en bra idé att då och då kolla efter nyheter och fördjupningar. De nya sidorna är följande:

  • Resurser: Här samlar vi information om ämnet nationalekonomi i stort. Exempelvis länkar vi till nya nationalekonomiska Working Papers, akademiska seminarieserier i Sverige och utlandet, handledningar till ekonometri- och statistikprogram mm.
  • Data: Här presenterar vi länkar till databaser och statistik som vi själva stött på och bedömer vara av god kvalitet. Några övergripande dataområden är Svensk statistik, Internationell statistik, Finansiell statistik och Attitydundersökningar.
  • Lästips: På denna sida presenterar vi regelbundet tips för vidare förkovran. Det kan vara böcker, akademiska artiklar eller annat som fångat vårt intresse.

Comments

  1. Bra tänkt. Det låter som tips på resurser att hålla koll på. Keep up the good work.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: