81 år gammal med 31 miljarder dollar

Enligt Forbes lista över världens rikaste personer som publicerades igår är Ingvar Kamprad med familj världens sjunde rikaste med 31 miljarder dollar i förmögenhet. Som DN, E24 och DI påpekar halkar han och de andra svenskarna nedåt på listan, men de har fortfarande väldigt mycket pengar att göra något mer hedervärt av än att bygga dynastier.  Att svenskarna backar verkar dock bero mer på utmanare från Ryssland, Indien och Kina blir fler och rikare än att svenskarnas förmögenheter minskar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: