Nytt nummer: Ekonomisk Debatt nr 5 2011

Idag kommer Ekonomisk Debatt nr 5 2011 ut. I det här numret pläderar Andreas Bergh för underlättande av andrahandsuthyrning, vi får reda på effekten av att sänka momsen för finska frisörer och restauranger och vi får veta mer om svenskarnas räknefärdighet och finansiella förmåga (både finska frisörer och finansiell förmåga har vi skrivit om tidigare). Dessutom granskas effekterna av pensionsreformen för invandrare och konsekvenserna av att vinsterna med ökad hälsa är spridda i olika samhällssektorer, medan kostnaderna huvudsakligen bärs av landstingen. Numret bjuder också på ett par bokrecensioner, bland annat av Nationalekonomi för vänstern som Stefan De Vylder tidigare recenserat för Ekonomistas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: